ROY VOGEL STUCWERKEN

Op alle gebied
een ander stukadoorsbedrijf

Dat begint bij Roy zelf. Roy houdt van klantencontact. Roy is op zijn best als hij mooi stucwerk mag maken en de klant blij maakt het resultaat. Stukadoren is voor Roy niet alleen zijn vak maar vooral ook zijn passie.

De slogan: waar een stukadoor is geweest, is het hele huis wit van het stof, gaat voor Roy niet op. Het moet de eerste keer nog zijn dat Roy de stucloper niet dweilt als hij vertrekt.

Daar vraagt hij wel wat voor terug. Namelijk een mooi stuk stucwerk mogen maken. Restauratie, renovatie, betonstuc en leemstuc zijn de specialiteiten van Roy. Daarbij kan de uitdaging niet groot genoeg zijn.

Roy werkt samen met zijn vaste stucmaat Jeroen. Jeroen is net als Roy een echt mensenmens. Naast dat er echt vakwerk geleverd wordt, is er aan gezelligheid geen gebrek met deze twee in huis.

Maakt Roy Vogel Stucwerken dan geen ‘normaal’ stucwerk? Jawel maar alleen bij hele leuke opdrachten/opdrachtgevers 😊

Neem vandaag nog contact op

Vraag een offerte aan

In welke dienst ben je geïnteresseerd?
testimonial-1-female

“Prachtig werk”

Wat ziet het er weer mooi uit, echt prachtig werk van Roy. We waren gedurende de dag niet thuis, toen we thuis kwamen zag het er ook weer ‘spek en span’ uit in huis, geen rommel, zelfs gedweild. Klasse werk Roy :)

Shona Fiers